Τεχνολογία

dioxage_gr

Dioxage: Ιατρική Συσκευή Carboxytherapy Προηγμένης Τεχνολογίας

Πρακτικά ανώδυνη συσκευή για Carboxytherapy, χάρη στην τεχνολογία της που αποτελείται από θερμαινόμενο αέριο, με έλεγχο πίεσης και ροής. Τα αποτελέσματα διαρκούν 2 με 3 χρόνια.
Περισσότερα
ledsmedical-galeria

Ledsmedical

Η συσκευή LED ενδείκνυται για φωτοδυναμική θεραπεία και για θεραπεία βιοδιέγερσης. Χρησιμοποιείται ως μεμονωμένη ή συμπληρωματική θεραπεία άλλων μεθόδων.
Περισσότερα
fotoage_med

Fotoage: Η πρώτη προσαρμόσιμη βιοφωτονική μάσκα προσώπου

Το Fotoage αντιμετωπίζει ανεξάρτητα τις δερματικές παθήσεις σε περιοχές του προσώπου και του λαιμού. Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι μια μη επεμβατική τεχνική που διεγείρει τις φυσικές διεργασίες του δέρματος με σκοπό την αναγέννηση και την επανόρθωση.
Περισσότερα
new_metodo-hr3-galeria

HR3 Method

Μια συσκευή LLLT οικιακής χρήσης που βελτιστοποιεί τη θεραπεία της κοινής αλωπεκίας ή της ανδρογόνου αλωπεκίας και καταπολεμά την γήρανση των μαλλιών.
Περισσότερα
radioage__

Radioage

Το Radioage είναι μια θεραπεία microneedling, ραδιοσυχνοτήτων και μεσοθεραπείας σε μία μόνο συνεδρία. Δρα στο φυσικό ερέθισμα της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτελέσματα που διαρκούν από δύο έως τρία χρόνια.
Περισσότερα
centrifugadora-centromix-ii-bl-galeria

Centromix II BL

Ψηφιακή φυγόκεντρη ιατρική συσκευή ελέγχου PRP για λήψη πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια. Με εναλλάξιμες κεφαλές και αντάπτορες.
Περισσότερα
0

0,00 €

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more