Σχετικά με μας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Skymedic ιδρύθηκε το 2010 στο πλαίσιο του επιχειρηματικού ομίλου MedicalCluster, με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας.

Επί του παρόντος, είμαστε ηγέτες στις αγορές της δερματολογίας, της τραυματολογίας, της αισθητικής ιατρικής και της γυναικολογίας με περισσότερες από 50.000 συσκευές εγκατεστημένες σε περισσότερες από 28 χώρες.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων εμπειρίας, η Skymedic έχει καθιερωθεί ως εργαστήριο Ε&Α και διαθέτει ήδη τρία εργαστήρια για τις διαφορετικές σειρές προϊόντων της.

  • Βαρκελώνη: Εργαστήριο ανάπτυξης τεχνολογίας και συσκευών.
  • Σεβίλλη: Εργαστήριο συμπληρωμάτων.
  • Σαραγόσα: Εργαστήριο καλλυντικών και ενέσιμων προϊόντων.

Στη Skymedic, εκτός από την ανάπτυξη και την επένδυση στα δικά μας προϊόντα και επωνυμίες, δημιουργούμε ιδιωτικές ετικέτες και για άλλους οργανισμούς.

Skybioacademy: Εκπαιδευτική Κατάρτιση για Ιατρούς

Το 2015, εγκαινιάσαμε τη Skybioacademy για την παροχή τεχνικής εκπαίδευσης και υψηλού επιπέδου προγραμμάτων πρακτικής κατάρτισης σε κλινικές και γιατρούς που διαθέτουν τα προϊόντα μας, με στόχο τη διασφάλιση της σωστής εφαρμογής της, την ευημερία του ασθενούς, τη γνώση νέων τεχνικών και την εξασφάλιση σωστών  αποτελεσμάτων των θεραπειών.

Ποιότητα

Στη Skymedic στοχεύουμε να διατηρήσουμε υψηλά πρότυπα ποιότητας με αφοσιωμένες διαδικασίες εργασίας που εγγυώνται τα αποτελέσματα των προϊόντων μας.

0

0,00 €

gdpr-image
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more